Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 KIZARTMA GÜLLAÇ TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

KIZARTMA GÜLLAÇ TARİFİ Empty
MesajKonu: KIZARTMA GÜLLAÇ TARİFİ   KIZARTMA GÜLLAÇ TARİFİ Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 6:28 pm

KIZARTMA GÜLLAÇ TARİFİ Kizartma_gullac_tarifiMalzemeler
1 paket güllaç
1.5 litre süt
1/2 kg şeker
2 su bardağı çekilmiş ceviz
4 yumurta
3 su bardağı şeker
3.5 bardak su
1/2 limon suyu
KIZARTMA GÜLLAÇ TARİFİ
Sütü
bir tencereye boşaltın. İçine yarım kilo şekeri koyarak, şeker
eriyinceye kadar kaynatın. Güllaç yapraklarını teker teker şekerli sütte
ıslatın. Islatılmış güllaç yapraklarını ikiye ya da dörde bölün. Geniş
kısımlarına ceviz dökerek börek şeklinde sarın. Yayvan bir kapta dört
yumurtayı çırpın. Güllaçları yumurtaya batırarak kızgın sıvıyağda
kızartın. Üç bardak şeker ve üç bardak su ile tatlının şurubunu
hazırlayın. İçine 1/2 limon suyu sıkın. Şerbeti soğuttuktan sonra sıcak
kızarmış güllaçları içine atın. Şurubunu çekince servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
KIZARTMA GÜLLAÇ TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» GÜLLAÇ tarifi
» GÜLLAÇ TARİFİ
» Güllaç Tarifi
» Kabak Kızartma tarifi
» ALUVAYO KIZARTMA tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Karadeniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: