Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 GÜLLAÇ TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

GÜLLAÇ TARİFİ Empty
MesajKonu: GÜLLAÇ TARİFİ   GÜLLAÇ TARİFİ Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 6:37 pm

GÜLLAÇ TARİFİ Gullac_sutlu_tatlilarMalzemeler
9 güllaç yaprağı
6 su bardagı süt
Yarım su bardağı tozşeker
1 paket hazır sakızlı puding
2 kivi 2 muz
1 çay bardağı nar tanesi
1 çay bardağı dövülmüş ceviz

GÜLLAÇ TARİFİ

Sütü
tencereye alıp kaynatın. Şekeri ekleyip karıştırın ve ılımaya bırakın.
Genişçe bir tepsiye 1-2 kepçe kadar dökün. Güllaç yapraklarından birini
batırıp ıslatın, Yaprağı dikkatlice alıp küçük bir kasenin içine
kenarları dışa sarkacak şekilde buruşturarak yayın. Diğer güllaçları
aynı şekilde hazırlayın. Sakızlı pudingi kalan sütle paket üzerindeki
tarife göre hazırlayıp soğumaya bırakın. Karıştırıp soğutun. Pudingi
kaselere paylaştırıp sarkan kısımları içe doğru kapatın. Güllaçları
servis tabağına ters çevirerek alın. Üzerini dövülmüş ceviz ve nar
taneleriyle süsleyerek servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
GÜLLAÇ TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» GÜLLAÇ tarifi
» Güllaç Tarifi
» KIZARTMA GÜLLAÇ TARİFİ
» Yumurtalı Güllaç Tatlısı Tarifi
» Sakızlı Güllaç (Muhallebili güllaç)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Karadeniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: