Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 GÜLLAÇ tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

GÜLLAÇ tarifi Empty
MesajKonu: GÜLLAÇ tarifi   GÜLLAÇ tarifi Icon_minitimePaz Şub. 13, 2011 3:17 pm

GÜLLAÇ tarifi Gullac_tarifiMalzemeler
8 adet güllaç yaprağı
1 litre süt
2 su bardağı şeker
1 su bardağı dövülmüş ceviz
Meyve şekerlemesi
Fıstık

GÜLLAÇ TARİFİ

Öncelikle
sütü ısıtıp şekeri ekleyin ve şeker eriyince sütü bir tepsiye dökün.
Güllaç yapraklarını tek tek alıp, tepsideki sütle ıslatın. Islattığınız
güllacı bir komposto kasesine alıp, ortasına dövülmüş ceviz koyun.
Dışarıda kalan kısımları da kasede toplayıp, kaseyi servis tabağına ters
çevirin. Bu şekilde tüm güllaç yaprakları bitinceye kadar aynı işleme
devam edin. Bu arada süt soğursa tekrar ısıtın. Tepside kalan sütü
tatlıların üzerine dökün. Üstlerini şekerleme ve fıstıkla süsleyip ikram
edin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
GÜLLAÇ tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» GÜLLAÇ TARİFİ
» Güllaç Tarifi
» KIZARTMA GÜLLAÇ TARİFİ
» Yumurtalı Güllaç Tatlısı Tarifi
» Sakızlı Güllaç (Muhallebili güllaç)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Ak Deniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: