Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Mastuva tarifi (Bingöl)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Mastuva tarifi (Bingöl)  Empty
MesajKonu: Mastuva tarifi (Bingöl)    Mastuva tarifi (Bingöl)  Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 12:27 am

Mastuva (Bingöl)

2 Kg. ayran
250 gr. Pirinç
125 gr. tereyağı

Pirinç
yıkandıktan sonra geniş bir tencereye konur. Ayran ilave edilir,
karıştırılarak normal yanan ocağa konur. Ayranın bozulmaması için
kaynayıncaya kadar tahta kaşıkla sürekli karıştırılır. Kaynadıktan sonra
karıştırma işlemi bırakılarak katı hale gelinceye kadar pişirilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Mastuva tarifi (Bingöl)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Keldoş (BİNGÖL) tarifi
» Ayran aşı (Bingöl) tarifi
» Tutmaç Çorbası tarifi (Bingöl)
» Karnıbahar (Bingöl yöresi) tarifi
» Cevizlim (Bingol mutfağından) tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Dogu yemek Tarfileri-
Buraya geçin: