Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Cevizlim (Bingol mutfağından) tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Cevizlim (Bingol mutfağından) tarifi Empty
MesajKonu: Cevizlim (Bingol mutfağından) tarifi   Cevizlim (Bingol mutfağından) tarifi Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 12:14 am

Cevizlim (Bingol mutfağından)

bir su bardağı yoğurt
üç yumurta
iki su bardağı un
üç bardak şeker
üç su bardağı ceviz(Mercimek büyüklüğünde çekilecek)
bir çay bardağı sıvı yağ
kabartma tozu

şerbeti için:

üç su bardağı şeker
üç su bardağı su
yarım limon

Kek kıvamında hazırladığımız harcımızı önceden ısıtılmış fırında pişirelim.
Cevizlimiz soğuk iken dilimleyip,ılık şerbetimizi döküp arzuya göre süsleyerek servis yapalım.

Afiyet olsun
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Cevizlim (Bingol mutfağından) tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ayran aşı (Bingöl) tarifi
» Keldoş (BİNGÖL) tarifi
» Mastuva tarifi (Bingöl)
» Selim Tava (BİNGÖL) tarifi
» Tutmaç Çorbası tarifi (Bingöl)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Dogu yemek Tarfileri-
Buraya geçin: