Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Selim Tava (BİNGÖL) tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Selim Tava (BİNGÖL) tarifi Empty
MesajKonu: Selim Tava (BİNGÖL) tarifi   Selim Tava (BİNGÖL) tarifi Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 12:17 am

Selim Tava (BİNGÖL)

Çepiç eti
domates
salça
yeşil dolmalık ve sivri biber
yağ
tuz
pul biber


Çepiç
eti kibrit kutusu büyüklüğünde doğranır tepsiye dizilir. Üzerine
biberler usun uzun doğranıp,onun üstüne domatesler küp halinde doğranır
sırayla dökülür az salçalı su hazırlanıp pul biberleride katılarak
tepsiye dökülür. Yağ ve tuz ilave edilerek fırına sürülür.

Afiyet Olsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Selim Tava (BİNGÖL) tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ayran aşı (Bingöl) tarifi
» Keldoş (BİNGÖL) tarifi
» Mastuva tarifi (Bingöl)
» Tutmaç Çorbası tarifi (Bingöl)
» Karnıbahar (Bingöl yöresi) tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Dogu yemek Tarfileri-
Buraya geçin: