Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Karnıbahar (Bingöl yöresi) tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Karnıbahar (Bingöl yöresi) tarifi Empty
MesajKonu: Karnıbahar (Bingöl yöresi) tarifi   Karnıbahar (Bingöl yöresi) tarifi Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 12:14 am

Karnıbahar (Bingöl yöresi)

çepiç eti
karnıbahar
dolmalık biber
domates
patlıcan
iki diş sarmısak
yağ
bir çay bardağı su
varsa yeşil erik(dondurucularda genelde bu tür yemekler için bulunur)

Xıllıge
sırayla çepiç eti üzerine kabukları soyulmuş domates,doğranmış
biber,kabukları tamamen soyulmuş acısı alınmış patlıcan üstüne
temizlenmiş normal büyüklükte doğranmış karnıbaharlar en üsttede kalan
domateslerimizi varsa yeşil erik ve sarmısaklarımızı yağımızı suyumuzu
koyup fırında hiç karıştırmadan pişirelim.
Afiyet olsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Karnıbahar (Bingöl yöresi) tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» güveç (Bingöl yöresi) tarifi
» Fırınlanmış Patlıcan Menemen (Bingöl yöresi) tarifi
» Etli Patates Diblesi (Bingöl yöresi) tarifi
» Cevizlim (Bingol mutfağından) tarifi
» Ayran aşı (Bingöl) tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Dogu yemek Tarfileri-
Buraya geçin: