Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

  LAZ BÖREK TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

 LAZ BÖREK TARİFİ Empty
MesajKonu: LAZ BÖREK TARİFİ    LAZ BÖREK TARİFİ Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 6:34 pm

 LAZ BÖREK TARİFİ Laz_boregi_tarifiMalzemeler
9 yufka
5 su bardağı süt
1/2 kg şeker
250 gr yağ
1 yumurta
1/2 su bardağı ceviz

LAZ BÖREK TARİFİ
Sütü,
şekeri, yumurta ve unu karıştırın. Kısık ateşte devamlı pişirerek
muhallebi kıvamına getirin. Üç yufkanın üstüne hazırladığınız karışımın
yarısını dökün. Diğer üç yufkayı üzerine yerleştirip karışımın kalanını
boşaltın. Kalan üç yufkayı da üstüne kapatın. 250 derecede ısıtılımış
fırında 20 dakika pişirin. Yağı bir tavada eritip, böreğin üzerine
dökün. Dövülmüş cevizi üzerine serperek servise sunun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
LAZ BÖREK TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TONBALIKLI BÖREK tarifi
»  TAVUKLU BÖREK TARİFİ
» NOKUL BÖREK TARİFİ
» ZEYTİNLİ BÖREK tarifi
» Açma Börek Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Karadeniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: