Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Karides Au Graten ( Ograten)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Karides Au Graten ( Ograten) Empty
MesajKonu: Karides Au Graten ( Ograten)   Karides Au Graten ( Ograten) Icon_minitimePaz Ocak 30, 2011 10:44 pm

Gereçler:
1/ 2 kg çiğ karides
1 yemek kaşığı tereyağı
1 küçük soğan
2 yemek kaşığı kanyak
1 kahve fincanı beyaz şarap
Tuz-kırmızıbiber
Sosu: 1 kahve fincanı un
2 yemek kaşığı tereyağı
2 bardak süt
1 yumurta sarısı
1 çay kaşığı toz hardal
Tuz
1 çay bardağı rendelenmiş gravyer veya kaşarpeyniri


1.
Karidesleri ayıklayıp yıkayın ve kurulayın. 1 kaşık yağ ile sote yapın.
İnce doğranmış soğan, tuz, biber katıp 1-2 dakika karıştırın. İçine
kanyak döküp alevlendirin ve şarap koyup 5 dakika pişirin.
2. Bir
kapta tereyağla unu 2-3 dakika çevirin; ölçülü sütü azar azar katıp
yedirin. Biraz tuz, hardal ve 1 yumurta sarısı koyup karıştırın.
3.
Karideslere sosun yarısını katın ve fırına girebilecek bir kaba
boşaltın. Üzerine artan sosla kaplayın, peynir serperek biraz tereyağı
gezdirin ve fırında kızartın.

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Karides Au Graten ( Ograten)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sebzeli Tavuk Graten tarifi
» Karides Haşlaması ( Limon Salçalı)
» Karides Pilaki
» Karides Tarifi
» Karides Güveç Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: İtalyan Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: