Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Karides Haşlaması ( Limon Salçalı)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Karides Haşlaması ( Limon Salçalı) Empty
MesajKonu: Karides Haşlaması ( Limon Salçalı)   Karides Haşlaması ( Limon Salçalı) Icon_minitimePaz Ocak 30, 2011 10:44 pm

Gereçler:
1/ 2 kg küçük karides
1 defne yaprağı
1-2 adet kerevizin yeşil sapları
1/ 2 limon kabuğu
1 yemek kaşığı sirke
Tuz
Salçası: 1 çay bardağı zeytinyağı
1 adet limon
1 kahve kaşığı hardal
1/ 2 demet maydanoz
Ganitürü: 2 adet domates
1 demet kırmızı turp
Düzgün, yuvarlak salata yaprakları





Yapılışı:

Karides Haşlaması ( Limon Salçalı) 591. Karidesleri, yukarıda açıkladığımız gibi, haşlayıp ayıklayın.
2.
Yıkanmış salata yapraklarını, bir tabağa sıralayın. Karidesleri bu
yaprakların içlerine yerleştirin. Aralarına domates dilimleri ve
şekillendirilmiş kırmızı turpları koyup süsleyin.
3. Zeytinyağı, limon suyu, hardal, kıyılmış maydanozu bir kapta karıştırın ve karideslerin üzerine gezdirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Karides Haşlaması ( Limon Salçalı)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Karides Tarifi
» Karides Pilaki
» Karides Kokteyl ( 1 kişilik ölçü)
» İstakoz Limon Soslu
» Karides Au Graten ( Ograten)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: İtalyan Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: