Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 FASULYE DİPLE TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

FASULYE DİPLE TARİFİ Empty
MesajKonu: FASULYE DİPLE TARİFİ   FASULYE DİPLE TARİFİ Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 6:33 pm

FASULYE DİPLE TARİFİ Fasulye_diple_meze_tarifiMalzemeler
2 orta boy havuç
2 orta boy soğan
1 yemek kaşığı yıkanmış pirinç
2 kilo taze fasulye
1 /2 çay bardağı zeytinyağı
4 su bardağı su

FASULYE DİPLE TARİFİ
Taze
fasulye,soğan ve havuçları ince ince doğrayın ve karıştırın. En üste
pirinç gelecek şekilde malzemeleri tencereye yerleştirin. Tencereye
zeytinyağı ve suyu ilave ederek pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
FASULYE DİPLE TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kuru Fasülye tarifi
» Fasulye Çorbası Tarifi
» Zeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi
» Zeytinyağlı Taze Fasülye tarifi
» Nohut ve kuru fasulye ezmeSİ tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Karadeniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: