Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Nohut ve kuru fasulye ezmeSİ tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Nohut ve kuru fasulye ezmeSİ tarifi Empty
MesajKonu: Nohut ve kuru fasulye ezmeSİ tarifi   Nohut ve kuru fasulye ezmeSİ tarifi Icon_minitimePtsi Şub. 14, 2011 12:30 pm

Nohut ve kuru fasulye ezmeSİ

İçindekiler
2 yemek kaşığı nohut veya fasulye
1 çay kaşığı yağ
2 su bardağı su

Yapılışı
Nohut,
fasulye ayıklanır, yıkanır ve 8-10 saat süreyle ıslatılır. Islatma suyu
dökülür. Yumuşayan nohut ve fasulyenin kabukları soyulur. Üzerini 1-2
parmak geçecek kadar su ile yumuşayıncaya kadar pişirilir. Pişen nohut,
fasulye haşlama suyu içinde çatalla ezilir. Haşlama suyu dökülmez.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Nohut ve kuru fasulye ezmeSİ tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kuru Fasülye tarifi
» MAKARNALI KURU FASULYE ÇORBASI tarifi
» NOHUT EZMESİ
» NOHUT EZMESİ
» Ciğer Ezmesi tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Bebek Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: