Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Anasayfa
Latest images
Arama
Arama
Sonuç :
Mesajlar
Konular
çıkıntı araştırma
Kayıt Ol
Giriş yap
,
http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
::
Tatlı Pasta Çeşitleri
::
Türk Tatlı Tarifleri
HURMALI BAKLAVA TARİFİ
Yazar
Mesaj
Aşçı
Admin
Mesaj Sayısı
:
2102
Kayıt tarihi
:
25/01/11
Konu: HURMALI BAKLAVA TARİFİ
Perş. Şub. 17, 2011 1:25 pm
HURMALI BAKLAVA TARİFİ
5 adet milföy hamuru
250 gram hurma
100 gram ceviz
2 su bardağı toz şeker
1,5 su bardağı su
1 yumurta sarısı
Yapılışı
Milföy hamurlarını 4 eşit kare parçaya bölün. Hurmaların çekirdeklerini çıkarıp, cevizle birlikte robotta çekin.
Her milföy parçasının üzerine birer tatlı kaşığı hurmalı iç koyup, bohça
şeklinde kapatın. Üzerine yumurta sarısı sürüp, 180°C fırında kızartın.
Toz şekerle suyu kaynatıp şurup hazırlayın. Soğutun. Fırından çıkan tatlının üzerine döküp soğuyunca servis yapın.
Like
Dislike
HURMALI BAKLAVA TARİFİ
1
sayfadaki
1
sayfası
Similar topics
Similar topics
»
Hurmalı Kek Tarifi
»
Fıstıklı baklava
»
YALANCI BAKLAVA TARİFİ
»
Kandil ve Bülbül Yuvası Baklava
»
MISIRUNLU BAKLAVA TARİFİ
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap
veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
::
Tatlı Pasta Çeşitleri
::
Türk Tatlı Tarifleri
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
::
Tatlı Pasta Çeşitleri
::
Türk Tatlı Tarifleri
Buraya geçin:
Bir Forum Seçin
|
|--Aşçı Tanışma Bölümü
| |--Aşçılık Hakkında Genel Bilgiler
| |--Aşçı Arayanlar
| |--Aşçı İş Arayanlar
| |--Yemek Tarifleri Video
| |--Yemek Tarifi Paylaşımı
| |--Sporcu Yemek Tarifleri
|
|--Aşçı Okulları
| |--Aşçı Devlet Okulları
| |--Aşçı Özel Okulları
| |--Aşçı Global Okulları
| |--Aşçı Dernek Ve Federasyon
| |--Gastronomi
|
|--Yerli Yemek Tarifleri
| |--Türk Yemek Tarifleri
| |--Anadolu Yemek Tarifleri
| |--Osmanlı Yemek Tarifleri
| |--Karadeniz Yemek Tarifleri
| |--Ak Deniz Yemek Tarifleri
| |--Dogu yemek Tarfileri
| |--Dolma Ve Sarma Tarifleri
| |--Bebek Yemek Tarifleri
| |--Diyet Yemek Tarifleri
| |--Izgara Tarifleri
| |--Hazır Aperatif Tarifleri
| |--HaMur İşleri Tarifleri
| | |--Kek Tarifleri
| | |--Poğça Tarifleri
| | |--Pizza Ve Krep Tarifleri
| |
| |--Çorba Tarifleri
| |--Salata Tarifleri
|
|--Dünya Global Mutfak
| |--İtalyan Yemek Tarifleri
| |--Japon Yemek Tarifleri
| |--Fransız Yemek Tarifleri
| |--Asya Yemek Tarifleri
| |--Dünya Yemek Tarifleri
|
|--Tatlı Pasta Çeşitleri
| |--Türk Tatlı Tarifleri
| |--Fransız Pasta Tarifleri
| |--İtalyan Tatlı Tarifleri
| |--Dünya Global Pasta Ve Tatlı Yapımı Tarifleri
| |--Çikolata Tarifleri
|
|--Profesyonel Yemek Malzemeleri
| |--Yeşillik Ürünleri
| |--Kuru Bakliyat
| |--Meyve Çeşitleri
| |--Et Ürünleri
| |--Dana Eti Çeşitleri
| |--Kuzu Eti Ürünleri
| |--Tavuk Eti Ürünleri
| |--Balık Eti Ürünleri
|
|--Profesyonel Sos çeşitleri
| |--Taze Baharat
| |--Kuru Baharat
| |--Sos çeşitleri
| |--Sos Yapımı Tarifleri
|
|--Yemek Üzerine İş yeri Kurulumu
| |--fast food Açmak
| |--Cafe Açmak
| |--Tantuni Cİ Açmak
| |--Lokanta Açmak
| |--Resturant Kurulumu
|
|--Profesyonel Mutfak Malzemeleri
| |--Tava Çeşitleri
| |--Bıçak Çeşitleri
| |--Tencere Çeşitleri
| |--Ocak Ve Fırın Çeşitleri
| |--Genel Malzeme Çeşitleri
|
|--Site Genel
|--Çöp Dosya
|--Site Tanıt