Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 HURMALI BAKLAVA TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

HURMALI BAKLAVA TARİFİ Empty
MesajKonu: HURMALI BAKLAVA TARİFİ   HURMALI BAKLAVA TARİFİ Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 1:25 pm

HURMALI BAKLAVA TARİFİ
HURMALI BAKLAVA TARİFİ Kafa-malzeme 5 adet milföy hamuru
HURMALI BAKLAVA TARİFİ Kafa-malzeme 250 gram hurma
HURMALI BAKLAVA TARİFİ Kafa-malzeme 100 gram ceviz
HURMALI BAKLAVA TARİFİ Kafa-malzeme 2 su bardağı toz şeker
HURMALI BAKLAVA TARİFİ Kafa-malzeme 1,5 su bardağı su
HURMALI BAKLAVA TARİFİ Kafa-malzeme 1 yumurta sarısı

HURMALI BAKLAVA TARİFİ Yapilisi_comlekp
Yapılışı
Milföy hamurlarını 4 eşit kare parçaya bölün. Hurmaların çekirdeklerini çıkarıp, cevizle birlikte robotta çekin.


Her milföy parçasının üzerine birer tatlı kaşığı hurmalı iç koyup, bohça
şeklinde kapatın. Üzerine yumurta sarısı sürüp, 180°C fırında kızartın.


Toz şekerle suyu kaynatıp şurup hazırlayın. Soğutun. Fırından çıkan tatlının üzerine döküp soğuyunca servis yapın.




Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
HURMALI BAKLAVA TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hurmalı Kek Tarifi
» Fıstıklı baklava
» YALANCI BAKLAVA TARİFİ
» Kandil ve Bülbül Yuvası Baklava
»  MISIRUNLU BAKLAVA TARİFİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Tatlı Pasta Çeşitleri :: Türk Tatlı Tarifleri-
Buraya geçin: