Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 YALANCI BAKLAVA TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

YALANCI BAKLAVA TARİFİ Empty
MesajKonu: YALANCI BAKLAVA TARİFİ   YALANCI BAKLAVA TARİFİ Icon_minitimePerş. Şub. 17, 2011 1:19 pm

YALANCI BAKLAVA TARİFİ
YALANCI BAKLAVA TARİFİ Kafa-malzeme 1 yumurta
YALANCI BAKLAVA TARİFİ Kafa-malzeme 1 yumurta kabuğu dolusu zeytinyağı
YALANCI BAKLAVA TARİFİ Kafa-malzeme 1 yumurta kabuğu dolusu yoğurt
YALANCI BAKLAVA TARİFİ Kafa-malzeme 1 çay kaşığı karbonat
YALANCI BAKLAVA TARİFİ Kafa-malzeme yarım su bardağı dövülmüş ceviz
YALANCI BAKLAVA TARİFİ Kafa-malzeme aldığı kadar un
YALANCI BAKLAVA TARİFİ Kafa-malzeme şurubu için:
YALANCI BAKLAVA TARİFİ Kafa-malzeme 2 su bardağı toz şeker
YALANCI BAKLAVA TARİFİ Kafa-malzeme 2 su bardağı su
YALANCI BAKLAVA TARİFİ Kafa-malzeme 1/4 limon suyu

YALANCI BAKLAVA TARİFİ Yapilisi_comlekp
Yapılışı
1 yumurtayı tepesinden
delerek tepsiye akıtın. Aynı yumurta kabuğunu ölçü olarak kullanmak
süretiyle, bir ölçü zeytinyağı, bir ölçü yoğurt ve bir çay kaşığı
karbonatı yumurta ile iyice karıştırın.


Unu yavaş yavaş ilave ederek aldığı kadar un ile yumuşak bir hamur
yapın. Hamuru 2 eşit parçaya ayırın. Her iki parçayı da merdane ile 1/2
cm kalınlığında açın.


7 veya 8 er cm karelere kesin. Üçgen şeklinde ikiye katlayarak, birleşen
ucunu yapıştırın. Üçgen hamurun iki kenarı açık kalacak şekilde kızgın
zeytinyağında kızartarak soğuk şuruba atın. Şurubu çeken tatlıları
servis tabağına çıkartarak üzerine ceviz serpin. Servis yapın.


Şurubun hazırlığı: 2 bardak toz şekeri 2 bardak su ile 20 dakika kadar
kaynatın. 1/2 limon suyu sıkarak ateşten indirin. Soğumaya bırakın.




Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
YALANCI BAKLAVA TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sarma Baklava
» HURMALI BAKLAVA TARİFİ
» Kandil ve Bülbül Yuvası Baklava
»  MISIRUNLU BAKLAVA TARİFİ
» BALKABAKLI BAKLAVA TARİFİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Tatlı Pasta Çeşitleri :: Türk Tatlı Tarifleri-
Buraya geçin: