Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Enginarlı Risotto Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Enginarlı Risotto Tarifi Empty
MesajKonu: Enginarlı Risotto Tarifi   Enginarlı Risotto Tarifi Icon_minitimeÇarş. Şub. 16, 2011 2:08 pm

Malzemeler

1/2 fincan kıyılmış soğan

2 fincan dilimlenmiş enginar kalbi

1 yemek kaşığı kıyılmış sarımsak

2 fincan pirinç

400 gr et suyu

tuz,

karabiber

1 fincan doğranmış maydanoz

1 fincan rendelenmiş parmesan peyniri



Büyük ve yapışmaz bir tavada soğanları
yumuşayıncaya dek kavurun. Enginarları ve sarımsağı ekleyerek kavurmaya
devam edin. Pirinci ilave edin, yaklaşık 1-3 dakika daha kavurun. Sık
sık karıştırarak, pirinç
tüm suyu çekene kadar pişirin. Et suyunu ısıtın. Yarım fincan kadarım
pirince ekleyin, suyunu çekene dek, 3-5 dakika süreyle karıştırın. Kalan
et suyunu yavaş yavaş ekleyin ve karıştırmayı ihmal etmeyin. 25 dakika
kadar pişirin. Daha fazla sıvıya gerek varsa su ekleyin. Pişen risottoyu
tuz ve karabiber ile tatlandırın. Maydanoz ve parmesan peynirini serpin, iyice karıştırdıktan sonra servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Enginarlı Risotto Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Porcini ve Permasanlı Risotto Tarifi
» RISOTTO DI MARE tarifi
» DENİZ MAHSULLÜ RİSOTTO Tarifi
» Mantarlı ve Jambonlu Risotto Tarifi
» Milano Usulü Risotto Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: İtalyan Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: