Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 DENİZ MAHSULLÜ RİSOTTO Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

DENİZ MAHSULLÜ RİSOTTO Tarifi Empty
MesajKonu: DENİZ MAHSULLÜ RİSOTTO Tarifi   DENİZ MAHSULLÜ RİSOTTO Tarifi Icon_minitimeÇarş. Şub. 16, 2011 2:07 pm

MALZEMELER

180 gr. pirinç

120 gr. kuru soğan

15 gr. sarımsak

120 gr. kalamar

120 gr. somon parça

120 gr. levrek

140 gr. domates sos

15 gr. tereyağı

16 yaprak fesleğen

12 cl. zeytinyağı

Tuz,

karabiber



Hazırlanışı

Soğan ve sarımsak kuşbaşı doğranır. Bir kap içerisinde zeytinyağı ile soğan, sarımsak ve fesleğen kavrulur. İçerisine pirinç ve kalamar ilave edilerek iki dakika daha kavrulur. Sonra domates
sos, tuz, karabiber ve balık suyu ilave edilir. Kısık ateşte 20 daki
kadar pişmesi beklenir. Risotto pirinci piştikten sonra ocaktan alınarak
tereyağı ile karıştırılır. Somon, levrek, sarımsak
yağda sotelenir. İçerisine yarım kepçe balık suyu ilave edilerek 4
dakika pişirilir. Tuz ve karabiber ilave edilerek daha önce hazırlanmış
olan risotto pirincinin yanında servis edilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
DENİZ MAHSULLÜ RİSOTTO Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» RISOTTO (Milano Usulü) Tarifi
» RISOTTO DI MARE tarifi
» Enginarlı Risotto Tarifi
» Porcini ve Permasanlı Risotto Tarifi
» Risotto (Sebzeli İtalyan Pilavı) Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: İtalyan Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: