Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 VELOUTE DE POISSONS (BALIK VELUTESİ) tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

VELOUTE DE POISSONS (BALIK VELUTESİ) tarifi Empty
MesajKonu: VELOUTE DE POISSONS (BALIK VELUTESİ) tarifi   VELOUTE DE POISSONS (BALIK VELUTESİ) tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 2:34 pm

8-10 kişi için MALZEME:

2 1/2 su bardağı kaynar balık suyu (500 gr.)

1 kahve fincanı un (40 gr.)

1 çorba kaşığı tepeleme dolu margarin (40 gr.)

Az tuz



YAPILIŞI :

Bir tencereye yağı koyup eritiniz

Unu ilâve edip bir çırpma teli ile karıştırarak orta ateşte üç dakika kavurup ateşten alınız

Beş dakika dinlendirip tuzu ve balık suyunu ilâve ediniz

Çırpma teli ile karıştırarak orta ateşte bir kere kaynatıp zaman zaman karıştırarak ağır ateşte on dakika pişirip ateşten alınız, süzdürüp kullanınız
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
VELOUTE DE POISSONS (BALIK VELUTESİ) tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» VELOUTE DE VOLAILLE PRATİOUE (KOLAY TAVUK SOS VELUTESİ) tarifi
» Elmalı Balık Sosu tarifi
» Balık Sarması Tarifi
» Balık Çorbası Tarifi
» YEŞİL BALIK SOSU tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: