Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 VİŞİ USULÜ HAVUÇ tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

VİŞİ USULÜ HAVUÇ tarifi Empty
MesajKonu: VİŞİ USULÜ HAVUÇ tarifi   VİŞİ USULÜ HAVUÇ tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 2:32 pm

Kullanılacak malzeme ( 4 kişi için):

1 kilo körpe havuç,

100 gram sadeyağ,

1 demet maydanoz,

1 çay kaşığı şeker.



Yapımı : Havuçların kabuklarını güzelce kazıdık, tan ve iyice yıkadıktan sonra bunları bir süz. gece. koyun. Suları iyice süzülünce küçük ve yuvarlak parçalara bölün. Sadeyağla birlikte havuç, lan bir güvece koyun ve kuvvetli bir ateşe otur. tun. Tahta bir kaşıkla karıştırarak bir süre kızartın.

Havuçlar kızarınca şekeri serpin. Üzerlerini ör. tecek kadar su da koyduktan sonra bir kapakla güveci örtün ve orta ısıda havuçları pişirin. Havuçtar pişerken vakit vakit kaşıkla karıştırın ki havuçlar güvece yapışmasın.

Havuçlar pişince kuvvetli bir ateşte suyunu çekinceye kadar beklettikten sonra güveci ateşten indirin ve sıcak sıcak bir rostoyla birlikte servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
VİŞİ USULÜ HAVUÇ tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Havuç Mücveri tarifi
» Havuç Çorbası Tarifi
» Yoğurtlu Havuç tarifi
» Kaymaklı Havuç Tatlısı Tarifi
» Fransız Usulü Bezelye tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: