Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Fransız Usulü Bezelye tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Fransız Usulü Bezelye tarifi Empty
MesajKonu: Fransız Usulü Bezelye tarifi   Fransız Usulü Bezelye tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 1:49 pm

Malzemeler :
• 500 g dondurulmuş bezelye
• 5 marul yaprağı
• 1 beyaz soğan
• Kekik
• 25 g (1/2 çorba kaşığı) tereyağı
• Tuz
• Karabiber

Hazırlanışı
:Marul yapraklarını ince şeritler halinde doğrayın. Soğanı doğrayın.
Bezelyeleri, marulu, soğanı ve kekiği buhar kabına koyun ve 15 dakika
pişirin. Tereyağı, tuz ve karabiber ilave ederek servis yapın.

afiyet olsun
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Fransız Usulü Bezelye tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Fransız Usulü Dana Ciğer Tarifi
» Fransız usulü tavuklu omlet tarifi
» Fransız Soğan Çorbası tarifi
» Naneli Bezelye Çorbası Tarifi
» Fransız Bohçası tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: