Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 HAMSİLİ PİLAV TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

HAMSİLİ PİLAV TARİFİ Empty
MesajKonu: HAMSİLİ PİLAV TARİFİ   HAMSİLİ PİLAV TARİFİ Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 6:34 pm

HAMSİLİ PİLAV TARİFİ Hamsili_pazili_pilav_tarifiMalzemeler
1/2 kg pazı
250 gr hamsi
2 su bardağı pirinç
1 yemek kaşığı nane
1 domates
3 soğan
1/2 çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı su
tuz, karabiber, kırmızıbiber

HAMSİLİ PİLAV TARİFİ

Pazıları
temizledikten sonra, ince ince doğrayın. Bir tencereye, yarısını
döşeyin. Soğanları incecik kesin, domatesleri rendeleyin, pirinci
yıkayın. Yağ hariç bütün malzemeyi, kalan pazılarla birlikte karıştırın.
Daha önce tencereye döşenen pazıların üzerine ilave edip, 1 su bardağı
su ilavesiyle kısık ateşte pişirin. Piştikten sonra üzerine kızdırılmış
yağ gezidirip, soğuk olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
HAMSİLİ PİLAV TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  HAMSİLİ PİLAV TARİFİ
» HAMSİLİ PİLAV TARİFİ
»  HAMSİLİ PİLAV TARİFİ
» Hamsili Mücver tarifi
» HAMSİLİ PAZI SARMA TARİFİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Karadeniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: