Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

  HAMSİLİ PİLAV TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

 HAMSİLİ PİLAV TARİFİ Empty
MesajKonu: HAMSİLİ PİLAV TARİFİ    HAMSİLİ PİLAV TARİFİ Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 6:32 pm

 HAMSİLİ PİLAV TARİFİ Hamsili_pilav_tarifiMalzemeler
1/2 kilo kılçığı ayıklanmış hamsi
2 baş soğan
1 paket margarin
4.5 su bardağı pirinç
3 yemek kaşığı çam fıstığı
2.5 yemek kaşığı kuş üzümü
4 su bardağı su tuz

HAMSİLİ PİLAV TARİFİ

Çam
fıstığını yağda kavurun. Kuş üzümünü ilave edin. Soğanları ince ince
doğradıktan sonra yağda kavurun. 4 bardak suyu ilave edin. Tuzunu
ekleyin. Su kaynadıktan sonra pirinci ilave edin. Pirinç piştikten sonra
bir tepsinin altına bir kat hamsi dizin. Tepsiye dizdiğiniz hamsilerin
üzerine pişirdiğiniz pilavı yayın. Pilavın üzerine bir kat daha hamsi
dizdikten sonra fırında pişirin. Fırında hamsilerin kızardığını
gördüğünüz an hamsili pilavınız servise hazırdır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
HAMSİLİ PİLAV TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  HAMSİLİ PİLAV TARİFİ
» HAMSİLİ PİLAV TARİFİ
» HAMSİLİ PİLAV TARİFİ
» Hamsili Mücver tarifi
» HAMSİLİ PAZI SARMA TARİFİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Karadeniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: