Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

  HAMSİLİ PİLAV TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

 HAMSİLİ PİLAV TARİFİ Empty
MesajKonu: HAMSİLİ PİLAV TARİFİ    HAMSİLİ PİLAV TARİFİ Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 6:36 pm

 HAMSİLİ PİLAV TARİFİ Hamsili_pilav_tarifleriMalzemeler
1 kg hamsi
4 adet büyük boy soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağ
Yanm çay bardağı dolmalık fıstık
Yarım çay bardağı kuşüzümü
2 su bardağı pirinç
3 su bardağı su
Yanm demet dereotu
Tuz, yenibahar, nane

HAMSİLİ PİLAV TARİFİ

Soğanları
ince doğrayın. Bir tencereye aldığınız zeytinyağında dolmalık fıstığı
kavurun. Üzerine kuşüzümü, pirinç, ince doğranmış dereotu, tuz,
yenibahar ve naneyi ilave edip karıştırın. Son olarak su ilave edin.
Piştikten sonra, bir süre demlenmeye bırakın. Kılçıkları çıkarılmış
hamsileri fırın kabına ya da porsiyonluk güveç kaplarına dizin. Ortasına
demlenen pilavı dökün. Pilavın üzerini hamsiyle kapatın. Önceden
ısıtılmış 180 derece fırında, 40-45 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
HAMSİLİ PİLAV TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» HAMSİLİ PİLAV TARİFİ
» HAMSİLİ PİLAV TARİFİ
»  HAMSİLİ PİLAV TARİFİ
» Hamsili Mücver tarifi
» HAMSİLİ PAZI SARMA TARİFİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Karadeniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: