Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 BULGUR AŞI TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

BULGUR AŞI TARİFİ Empty
MesajKonu: BULGUR AŞI TARİFİ   BULGUR AŞI TARİFİ Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 6:31 pm

BULGUR AŞI TARİFİ Bulgur_asi_corbasi_tarifiMalzemeler
2 küçük soğan
250 gr kıyma
1 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı bulgur
tuz, karabiber, nane

BULGUR AŞI TARİFİ

Soğanları
ince ince kıyın Margarinde kavurduktan sonra kıymayı ekleyin. 6 su
bardağı su ederek kaynamaya bırakın. Su kaynayınca bulguru, tuzunu
biberini ekleyin. Bulgur piştikte sonra üzerini nane ile süsleyerek
servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
BULGUR AŞI TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» BULGUR PİLAVI TARİFİ
» Naneli bulgur köftesi tarifi
» Domatesli Bulgur Pilavı
» OTLU BULGUR PİLAVI
» Domatesli Bulgur Pilavı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Karadeniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: