Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Sac Kavurma

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Sac Kavurma Empty
MesajKonu: Sac Kavurma   Sac Kavurma Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 4:59 pm









Sac Kavurma Kavurma


Isterseniz
sadece kuzu eti kullanarak bildiğimiz geleneksel kavurmayı
hazırlayabilir yahut sevdiğiniz sebzeleri ekleyerek farklı lezzetler
elde edebilirsiniz. Gelecek sefere önce sebzesiz sade şeklini sonra da
mantar, kırmızı biber, domates, yeşil biber, soğan ve sarımsak ekleyerek
sebzeli sac kavurmayı denemek istiyorum. Ayrıca patlıcan gibi
sebzelerin de çok yakışacağını düşünüyorum.





Malzemeler


300 gr.kuzu eti

2 yeşil biber

2 domates

1 adet kuru soğan

lavaş ekmeği
tuz,karabiber

sıvıyağ



Hazırlanışı



Kuzu eti sıvıyağda sotelenir.
Üzerine doğranmış kuru soğan ve yeşil biber eklenir. Bir süre sonra
soyulup doğranmış domates, tuzu ve baharatı eklenir. Lavaş ekmeği ile
beraber ikram edilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Sac Kavurma
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kavurma ///
» Çoban Kavurma
» KAVURMA TARİFİ
» SAÇ KAVURMA tarifi
» Selekli Saç Kavurma tarifi (Ağrı)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Izgara Tarifleri-
Buraya geçin: