Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 KAVURMA TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

KAVURMA TARİFİ Empty
MesajKonu: KAVURMA TARİFİ   KAVURMA TARİFİ Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 6:30 pm

KAVURMA TARİFİ Karadeniz_kavurma_tarifiMalzemeler
3 su bardağı un
200 gr kavurma
1 çırpılmış yumurta
3 çay bardağı su
1 yemek kaşığı şeker
50 gr tereyağı
1/2 yemek kaşığı yaş maya
2 çay kaşığı tuz

KAVURMA TARİFİ

Un,
su, tuz, maya ve şekeri bir kapta yoğurun. Elde ettiğiniz hamuru yarım
saat bekletin. Hamuru dört eşit parçaya ayırın. Un yardımıyla hamuru
yuvarlak bir şekilde açın. Ortasına bir fırçayla çırpılmış yumurta
sürüp, eşit şekilde kavurmayı yerleştin ve hamurun kenarlarını bir cm
içe kıvırın. Fırın tepsisini yağlayın ve hamurun kenarlarına çırpılmış
yumurtayı sürün. Pideyi kızgın fırında 15 dakika pişirin ve tere-yağıyla
yağlayarak sıcak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
KAVURMA TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SAÇ KAVURMA tarifi
» Selekli Saç Kavurma tarifi (Ağrı)
» AV KUŞLARINDAN KIŞLIK KAVURMA tarifi
» Kavurma ///
» Sac Kavurma

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Karadeniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: