Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 SAÇ KAVURMA tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

SAÇ KAVURMA tarifi Empty
MesajKonu: SAÇ KAVURMA tarifi   SAÇ KAVURMA tarifi Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 12:11 am

SAÇ KAVURMA

MALZEME
2 Kilo kuşbaşı et
1 kilo patlıcan
1 kilo domates
Bir miktar dolmalık biber
HAZIRLANIŞI
Ateş
üstüne oturtulan saçın içine etler konularak, su ile hallolunur. İyice
piştikten sonra yağla kızartılır. Dilim dilim kesilen patlıcan, biber ve
domates, bu ete ilave edilir. İyice kızardıktan sonra servis yap
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
SAÇ KAVURMA tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» KAVURMA TARİFİ
» Selekli Saç Kavurma tarifi (Ağrı)
» AV KUŞLARINDAN KIŞLIK KAVURMA tarifi
» Kavurma ///
» Sac Kavurma

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Dogu yemek Tarfileri-
Buraya geçin: