MALZEME
1 kilo haşlanmış patates,
150 g dondurulmuş bezelye,
175 g körpe kabak
100 g taze soğan,
650 g kavun,
100 g zeytin,
240 g haşlanmış enginar göbeği,
250 g biberli salam,
3 yemek kasığı tarhun sirkesi,
1 bağ maydanoz,
tuz,
taze öğütülmüş karabiber,
3 yemek kasığı kapari
1. Patatesleri soyarak küp halinde doğrayın. Bezelyeleri çözün, kabakları kibrit büyüklüğünde doğrayın. Soğanları kıyın. Kavunun çekirdeklerini temizleyip, toplar halinde oyarak çıkartın. Enginarı sekize bölün, salamı doğrayın.
2. Sirke, yağ ve yeşillik ile sos hazırlayın, tuzunu ve biberini ayarlayın. Bütün malzemeleri sos ile karıştırın.