Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 İtalyan Usulü Piyaz Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

İtalyan Usulü Piyaz Tarifi Empty
MesajKonu: İtalyan Usulü Piyaz Tarifi   İtalyan Usulü Piyaz Tarifi Icon_minitimeÇarş. Şub. 16, 2011 2:17 pm

Yeteri kadar kuru fasulye
haşlanarak pişirilir. Fasulye diriliğini kaybetmek üzereyken ateşten
indirilir. Suyu süzülür, bol suda yıkanır ve süzgece konur. Suyu iyice
süzüldükten sonra fasulyeler
salata kâsesine alınır. Buna küçük parçalar halinde doğranmış kırmızı
turp, ince ince kesilmiş sardalye veya ançuez filetosu (tuzlu), kapari,
ince şerit biçiminde kesilmiş dolmalık biber, tavla zarı büyüklüğünde küçük parçalara bölünmüş kaşar peyniri, domates, kıyılmış maydanoz katılır, iyice karıştırılır. Bir kabın içine yeteri kadar zeytinyağı, tuz, limon
suyu ve karabiber konur. Bu karışım çırpılarak iyice karıştırıldıktan
sonra salata kâsesinin üzerine gezdirerek dökülür ve servis yapılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
İtalyan Usulü Piyaz Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İtalyan Usulü Tavuk Tarifi
» İtalyan Usulü Piliç Tarifi
» İTALYAN USULÜ POĞAÇA Tarifi
» İtalyan usulü biftek Tarifi
» İtalyan Usulu Fırınlanmış Mantı Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: İtalyan Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: