Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Brüksel Lahanası Çorbası Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Brüksel Lahanası Çorbası Tarifi Empty
MesajKonu: Brüksel Lahanası Çorbası Tarifi   Brüksel Lahanası Çorbası Tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 2:02 pm

Malzemeler


  • 1,5 litre su veya et suyu
  • 500 gr Brüksel lahanası
  • 30 gr tereyağı
  • 50 gr un
  • tuz,
  • karabiber
  • kızarmış ekmek

Yapılışı

Brüksel lahanasını 25 dakika tuzlu suda
haşlayın. Tencerede tereyağını iyice ısıtın. İçinde lahanaları kavurun.
Üzerine un serpin ve et suyu veya suyu ilave edin. Tuz ve biberi
ekleyin. 1 saat pişirin. Daha sonra rendeleyin. Çorba kasesine boşaltıp
kızartılmış ekmek dilimleri ile servise sunun. Afiyet Olsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Brüksel Lahanası Çorbası Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bürüksel Lahanası tarifi
» Kış Çorbası I Tarifi
» Köy Çorbası Tarifi
» Ezogelin Çorbası II Tarifi
» Kıkırdak Çorbası Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: