Malzemeler
6 kişilik
1 su bardağı krem şanti
2 yumurta akı
3 çorba kaşığı tereyağı
200 gr. beyaz çikolata
2 çay kaşığı gülsuyu
120 gr. bitter çikolata
Hazırlanışı
Hazır kutu krem şantiyi tarife göre koyulaşıncaya kadar çırpalım.
Yumurta aklarını, iyice sertleşip karlaşana kadar çırpalım.
Büyük bir kasede benmari şekilde eritilmiş beyaz çikolata ile oda
sıcaklığındaki tereyağını, mikser kullanarak, krema haline gelinceye ve
soğuyuncaya kadar çırpalım.
Soğuttuğumuz karışıma sırasıyla kremayı, gülsuyunu ve sertleşip
karlaşmış yumurta aklarını yedirelim.Musumuzu 6 ayrı eritilmiş bitter
çikolatayı eşit şekilde paylaştırarak servis yapalım.