Malzemeler Yarım paket kelebek makarna 1 adet tavuk göğsü 4 çorba kaşığı zeytinyağ 1 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber 4 çorba kaşığı krema 3 çorba kaşığı kuru üzüm 1 çay bardağı 4'e bölünmüş ceviz 4 çorba kaşığı konserve mısır 2-3 dal fesleğen Tuz
TAVUKLU CEVİZLİ MAKARNA TARİFİ Tavuk etini küp doğrayıp üzerine toz kırmızı biber ekleyin ve 4 çorba kaşığı zetinyağında sote edin. Makarnayı, tuz eklediğiniz bol suda haşlayıp süzün. Geniş bir kalıba alıp, krema ile karıştırın. Üzerine tavuk, mısır, kuruüzüm, ceviz ve tuzu ekleyip, makarna ile harmanlayın ve fesleğen yaprakları ile süsleyerek servis yapın.