Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

  NICE USULÜ TEKİR BALIĞI tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

 NICE USULÜ TEKİR BALIĞI tarifi Empty
MesajKonu: NICE USULÜ TEKİR BALIĞI tarifi    NICE USULÜ TEKİR BALIĞI tarifi Icon_minitimePaz Şub. 13, 2011 2:53 pm

 NICE USULÜ TEKİR BALIĞI tarifi Tekir_baligi_yemegiMalzemeler
12 tekir balığı
50 ml sızma zeytinyağı
1 soğan
2 diş sarımsak
3 domates
2 yemek kaşığı domates salçası
4 dal kıyılmış maydanoz
Tuz, karabiber
5 yemek kaşığı beyaz şarap
1 kahve fincanı dilimlenmiş siyah zeytin

NICE USULÜ TEKİR BALIĞI TARİFİ

Soğan
ve sarımsakları soyup kıyın. Domateslerin kabuklarını soyup doğrayın.
Zeytinyağını geniş bir tavada ısıtıp soğan, sarımsak ve kıyılmış
maydanozu kavurun. Doğranmış domates, 1 yemek kaşığı sıcak su ile
inceltilmiş salça, tuz ve karabiberi ekleyin. Bir taşım kaynatıp
dilimlenmiş zeytinlerle şarabı ilave edin. Kapağını kapatıp kısık ateşte
10 dakika daha pişirin. Tekir balıklarını temizleyip az yağ eklenmiş
tavada kızartın. Domatesli sos ile sıcak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
NICE USULÜ TEKİR BALIĞI tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Piedmonte Usulü Sos Tarifi
» ROMA USULÜ MAKARNA Tarifi
» Akdeniz Usulü Balık Tarifi
» MİLANO USULÜ MAKARNA Tarifi
» Doğu usûlü makarna tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Ak Deniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: