Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Gösteberg Buğulama tarifi (Ağrı)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Gösteberg Buğulama tarifi (Ağrı)  Empty
MesajKonu: Gösteberg Buğulama tarifi (Ağrı)    Gösteberg Buğulama tarifi (Ağrı)  Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 12:28 am

Gösteberg Buğulama (Ağrı)

Genç kuzu veya oğlak eti
Tereyağı
Salça
Gosteberg adı verilen dağ otu

Genç
kuzu veya oğlak kesilip yüzüldükten sonra ayıklanıp doğranır. Tereyağı
ve salça ile yoğrulur. Üzerine gosteberg otu ince kıyılarak serpilir.
Tüm bu karışım aynı hayvanın postu içerisine koyularak açık yerleri
dikilir. Düz bir yerde üzerine nemli toprak yığılır, bu toprağın
üzerinde bir saat kızgın ateş yakılır. Bir süre dinlendirildikten sonra
post açılarak servis yapılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Gösteberg Buğulama tarifi (Ağrı)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Selekli Saç Kavurma tarifi (Ağrı)
» Abdigör Köftesi (Ağrı) tarifi
» Levrek Buğulama
» Buğulama Çipura
» Sardalya Bugulama

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Dogu yemek Tarfileri-
Buraya geçin: