Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 PAZI PİLAKİ TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

PAZI PİLAKİ TARİFİ Empty
MesajKonu: PAZI PİLAKİ TARİFİ   PAZI PİLAKİ TARİFİ Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 6:22 pm

PAZI PİLAKİ TARİFİ Pazi_pilakisi_meze_tarifiMalzemeler
1 kg pazı
1 su bardağı pirinç 3 soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
10 tuzlu hamsi
1 çay bardağı su
1 tatlı kaşığı nane tuz

PAZI PİLAKİ TARİFİ

Pazıları
ayıklayıp, ince ince kıyın. Soğanı yemeklik doğrayıp yağda
pembeleştirin. Pazıları ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp, kendi
suyuyla bir süre haşlayın. Yıkanmış pirinci ve suyu ekleyin. Hamsileri,
didikleyip ilave edin. Piştikten sonra, nane ekleyip karıştırın. Soğuk
olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
PAZI PİLAKİ TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Pazı Çorbası Tarifi
» Pazı Sarması Tarifi
» Pazı Sosu tarifi
» YOĞURTLU PAZI TARİFİ
» HAMSİLİ PAZI SARMA TARİFİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Karadeniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: