Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Pazı Sosu tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Pazı Sosu tarifi Empty
MesajKonu: Pazı Sosu tarifi   Pazı Sosu tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 1:50 pm

Pazı Sosu (Fransa)

2 yaprak pazı
1 çay bardağı et suyu
1 su bardağı krema
1 küçük soğan
1 çorba kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber

Tavaya
tereyağı konur, eriyince ince kıyılmış soğan eklenir, pembeleştirilir.
İri kıyılmış pazı atılır, gevşeyene dek pişirilir. Üzerine et suyu
katılır, tuz ve karabiber serpilir, bir taşım kaynatılır. Ateşten
almadan hemen önce krema eklenir, karıştırılır. Robottan geçirilir.
Balık yemeklerinin yanında servise sunulur.
afiyet olsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Pazı Sosu tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Pazı Çorbası Tarifi
» PAZI PİLAKİ TARİFİ
» Pazı Sarması Tarifi
» YOĞURTLU PAZI TARİFİ
» HAMSİLİ PAZI SARMA TARİFİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: