Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Tuzlu domates ve taze fasulyenin yapılışı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Tuzlu domates ve taze fasulyenin yapılışı Empty
MesajKonu: Tuzlu domates ve taze fasulyenin yapılışı   Tuzlu domates ve taze fasulyenin yapılışı Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 6:21 pm

Tuzlu domates ve taze fasulyenin yapılışı Tuzlu_dometes_ve_fasulye_kavurmasi_meze_tarifiMalzemeler
4 tuzlu domates
250 gr tuzlu taze fasulye
1 yemek kaşığı margarin

TUZLU KAVURMA TARİFİ

Domates
ve taze fasulyeyi bir gün önceden salamuradan çıkarın ve suda
beklettin. Yağı kızdırın. Malzemeyi yağa atarak kavurun. Soğuk veya
sıcak olarak servis yapın.
Tuzlu domates ve taze fasulyenin yapılışı
1
kg malzemeye 1 çay fincanı kaya tuzu hesabıyla domatesleri büyük büyük,
taze fasulyeleri de küçük küçük doğrayarak bir kavanoza yerleştirin.
Üzerine kaya tuzunu ekleyin, ağzını kapatm. Birkaç gün sonra bu
malzemeler sulanmaya başlayacaktır. Eğer sulanmazsa, bir miktar su
ekleyebilirsiniz. Kışın kullanılan tuzluyu, yemeden önce 1 gün süreyle
bol suda bekletmeniz gerekiyor.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Tuzlu domates ve taze fasulyenin yapılışı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TUZLU TARİFİ
» ÇİKOLATA SOMUNU Yapılışı
» Tuzlu Simit
» Tuzlu kurabiye
» Tuzlu Ay Çöreği

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Karadeniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: