Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Kalamar Tava ( Tartar soslu)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Kalamar Tava ( Tartar soslu) Empty
MesajKonu: Kalamar Tava ( Tartar soslu)   Kalamar Tava ( Tartar soslu) Icon_minitimePaz Ocak 30, 2011 10:39 pm

Gereçler:
1 kalamar
1 şişe bira
1 su bardağı un
Tuz-karabiber
2 bardak kızartma yağı
1 ölçü tartar





Yapılışı:

Kalamar Tava ( Tartar soslu) Kal_tar_sos1. Balığın içindeki mürekkep torbasını çıkartıp iyice yıkayın. Bir santim genişliğinde, eninde dilimler bölün.
2.
Kalamarı önce tuzlayıp biberleyin; üzerini örtecek kadar bira içinde 2
saat bekletin. Biradan çıkarttıktan sonra una bulayarak unlu bir tepsiye
alın.
3. Kalamarları kızgın yağın içerisine atarak açık pembe renkte
kızartıp kağıt üzerine çıkartın. İçine dantel kağıt yayılmış servis
tabağına alın ve tartar sosla servis yapın.
Not: Kalamar, mürekkepbalığının bir türüdür. En irileri 30 cm olup, 8 ayağı vardır. Eti çok lezzetlidir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Kalamar Tava ( Tartar soslu)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kalamar Tava ( Taratorlu)
» KALAMAR SOSLU SPAGETTI Tarifi
» Tartar Sos tarifi
» Somon Tartar Tarifi
» Krem Tartar - Potasyum Bitartarat

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: İtalyan Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: