Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Somon Tartar Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Somon Tartar Tarifi Empty
MesajKonu: Somon Tartar Tarifi   Somon Tartar Tarifi Icon_minitimeÇarş. Şub. 16, 2011 1:56 pm

250 g somon filetosu (derisi alınıp, ince kıyılmış)

1/2 tatlı kaşığı taze çekilmiş karabiber

2 taze soğan (doğranmış)

1 limonun kabuğu (rendelenmiş)

110 g (6 çorba kaşığı) krema

4 ince kepek ekmeği dilimi (kabukları alınıp, üçgen biçiminde kesildikten sonra, kızartılmış)



Bir kâsede somon parçaları, taze soğan ve karabiberi karıştırıp, kâseyi buzdolabına kaldırarak 1 saat soğutun. Bu arada krema ve limon
kabuğu rendesinin 3/4'ünü bir kâsede karıştırıp, kâseyi ve 4 servis
tabağını buzdolabına kaldırarak soğutun. Servis zamanı gelince,
buzdolabındaki tabakları ve kâseleri alıp, soğutulmuş tabaklara somonlu karışımı eşit miktarlarda bölüştürerek, ortalarını çukurlaştırın. Çukurlara kremalı karışımı kaşıkla bölüştürün. Kalan limon kabuğu rendesiyle süsleyerek, yanlarında kızarmış kepek ekmekleriyle servis yapın.



Not: Bu tarifte balığın, pişmediği için çok taze olması gerekir
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Somon Tartar Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tartar Sos tarifi
» Somon Izgara tarifi
» Izgara Somon tarifi
» Kalamar Tava ( Tartar soslu)
» SOMON HAŞLAMA Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: İtalyan Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: