Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 VİŞİŞUAZ ÇORBASI tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

VİŞİŞUAZ ÇORBASI tarifi Empty
MesajKonu: VİŞİŞUAZ ÇORBASI tarifi   VİŞİŞUAZ ÇORBASI tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 2:31 pm

(POTAGE VICHISSOISE)



4 kişilik MALZEME :

2 çorba kaşığı zeytinyağı

1 adet orta boy soğan

1 parmak uzunluğunda iri pırasanın beyazı

2 adet orta boy patates

6 su bardağı tavuk suyu yoksa et suyu

1/2 tatlı kaşığı tuz

Yarım çuşka biberi

2 kahve fincanı krema



YAPILIŞI :

Sebzeleri temizleyip piyaz doğrayınız

Yağı, sebzeleri, tuzu ve biberi bir tencereye koyup orta ateşte üç dört dakika sote yapıp tavuk suyunu ilâve ediniz

Ağır ağır kaynatarak kırk dakika pişirip ateşten alınız

Bir süzgeçten suyu ile sebzeleri tamamen geçiriniz

Buz gibi soğutup kremayı ilâve edip karıştırarak servis ediniz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
VİŞİŞUAZ ÇORBASI tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SOĞUTULMUŞ SEBZE ÇORBASI / Vişisuaz tarifi
» Köy Çorbası Tarifi
» Kış Çorbası I Tarifi
» Bahar Çorbası Tarifi
» Roka Çorbası Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: