Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 SOĞUTULMUŞ SEBZE ÇORBASI / Vişisuaz tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

SOĞUTULMUŞ SEBZE ÇORBASI / Vişisuaz tarifi Empty
MesajKonu: SOĞUTULMUŞ SEBZE ÇORBASI / Vişisuaz tarifi   SOĞUTULMUŞ SEBZE ÇORBASI / Vişisuaz tarifi Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 1:47 pm

Malzemeler :
1/2 kg. patates
4 pırasa
1 adet soğan
50 gr. tereyağı
6 bardak et suyu
1 bardak koyu krema
2 çorba kaşığı kıyılmış kırmızı soğan
Bir tutam hindistancevizi unu
Karabiber
Tuz

Hazırlanışı :
Pırasanın koyu yeşil yapraklarını ayıklayın. Bütün sebzeleri ince ince kıyın.

Yağı
geniş ve yayvan bir kapta eritin. Soğanı ve pırasayı, soğanların
kavrulmamasına dikkat ederek, yumuşayıncaya kadar 10 dakika kadar hafif
ateşte pişirin.

Patatesi ve et suyunu da ilave ederek kaynatın.
Kaynamaya başladıktan sonra kapağını da kapatıp sebzeler iyice
yumuşayıncaya kadar yaklaşık 30 dakika pişirin.

Çorbayı iyice süzün veya blendırdan geçirin ve iyice soğutun.


Kremayı, kırmızı soğanı, hizdistancevizini karıştırın. Tuzunu ve biberini ilave edip soğutulmuş bir kasenin içinde servis yapın.
afiyet olsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
SOĞUTULMUŞ SEBZE ÇORBASI / Vişisuaz tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» VİŞİŞUAZ ÇORBASI tarifi
» SEBZE ÇORBASI -3 tarifi
» SEBZE ÇORBASI tarifi
» Sebze Çorbası I Tarifi
» Yulaflı Sebze Çorbası Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: Fransız Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: