Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Pirpirimaşı (Elazığ) tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Pirpirimaşı (Elazığ) tarifi Empty
MesajKonu: Pirpirimaşı (Elazığ) tarifi   Pirpirimaşı (Elazığ) tarifi Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 12:16 am

Pirpirimaşı (Elazığ)

1 demet pirpirim (semizotu)
1 çay bardağı nohut
Yarım çay bardağı yeşil mercimek
Yarım çay bardağı börülce fasulyesi
1 soğan
Yarım çay bardağı dövme (aşurelik buğday)
2 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı salça
4 su bardağı su
Tuz, karabiber

1.
Nohut, mercimek, börülce ve dövmeyi akşamdan ayrı kaplarda ıslatın.
Ertesi gün sularını değiştirip hafif haşlayın ve süzün. Soğanı
temizleyip küp şeklinde doğrayın. Semizotunu yıkayıp küçük küçük
doğrayın.
2. Tencerede margarini eritip soğanı pembeleştirin. Salça,
tuz ve karabiber ilave edip kavurun. Nohut, mercimek, börülce, dövme,
semizotu ve suyu ekleyin. 30 dakika pişirip sıcak olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Pirpirimaşı (Elazığ) tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» GÜL TATLISI tarifi (Elazığ)
» Bükmeli Sırın tarifi (Elazığ)
» Bükmeli Sırın (Elazığ) tarifi
» Kuzu Kapama tarifi (Elazığ)
» Dilim Dolma tarifi (Elazığ)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Dogu yemek Tarfileri-
Buraya geçin: