Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

  BENEKLİ ÇORBA TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

 BENEKLİ ÇORBA TARİFİ Empty
MesajKonu: BENEKLİ ÇORBA TARİFİ    BENEKLİ ÇORBA TARİFİ Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 6:33 pm

 BENEKLİ ÇORBA TARİFİ Benekli_corba_tarifiMalzemeler
250 gr mercimek
250 gr kurutulmuş hamur
4 diş sarmısak
1.5 su bardağı yoğurt
kırmızı biber, nane sıvıyağ, tuz, karabiber

BENEKLİ ÇORBA TARİFİ
Mercimekleri
yıkadıktan sonra haşlayın. Yumuşayınca 250 gr. kadar hazır kurutulmuş
hamurdan ekleyerek bir süre mercimek ve hamuru birlikte kaynatın. Diğer
tarafta sarımsaklı yoğurt hazırlayın. Çorbanın suyundan yoğurda
yedirerek karıştırın. Bu karışımı da yavaş yavaş çorbaya yedirin.
Yoğurdun kesilmemesine dikkat edin. Çorbayı bir taşım kaynattıktan sonra
üzerine kızgın yağ, bol nane ve kırmızı pul biber dökün. Çorbayı
tabaklara servis yaptıktan sonra yağda kavurduğunuz bir miktar
kurutulmuş hamuru çorbanın üzerine dökerek süsleyin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
BENEKLİ ÇORBA TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» BENEKLİ ÇORBA TARİFİ
» YOĞURTLU ÇORBA TARİFİ
» Katıklı Çorba Tarifi
» HAMUR İŞİ ÇORBA TARİFİ
» Tavuklu Çorba Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Karadeniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: