Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 HAMUR İŞİ ÇORBA TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

HAMUR İŞİ ÇORBA TARİFİ Empty
MesajKonu: HAMUR İŞİ ÇORBA TARİFİ   HAMUR İŞİ ÇORBA TARİFİ Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 6:28 pm

HAMUR İŞİ ÇORBA TARİFİ Hamurlu_corba_tarifiMalzemeler
1 yemek kaşığı margarin
1 baş soğan
200 gr kıyma
1 çay bardağı erişte
2 çay bardağı haşlanmış mercimek
1 tatlı kaşığı nane
1 çay kaşığı kırmızıbiber
1 çay kaşığı karabiber tuz
HAMUR İŞİ ÇORBA TARİFİ
Soğanı
ince doğrayın. Bir tencerede yağı eritip soğanı ilave edin. Soğanlar
pembeleşinceye kadar kavurun. Kıymayı, kırmızıbiberi, karabiberi ve tuzu
ekleyip tekrar kavurun. Kavurduğunuz kıymalı karışıma nane ve 3 su
bardağı su ilave edip kaynatın. Çorba kaynayınca erişteleri ilave edin.
Erişteler hafif piştikten sonra haşlanmış mercimeği de ekleyerek 10
dakika daha kaynatın. Sıcak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
HAMUR İŞİ ÇORBA TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Asya Tipi Hamur İşleri - Yemek Tarifi
» YOĞURTLU ÇORBA TARİFİ
» Katıklı Çorba Tarifi
» BENEKLİ ÇORBA TARİFİ
»  BENEKLİ ÇORBA TARİFİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Karadeniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: