Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 HAMSİ SALAMURA TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

HAMSİ SALAMURA TARİFİ Empty
MesajKonu: HAMSİ SALAMURA TARİFİ   HAMSİ SALAMURA TARİFİ Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 6:27 pm

HAMSİ SALAMURA TARİFİ Hamsi_salamura_meze_tarifiMalzemeler
1 kg hamsi
250 gr kayatuzu
6 defne yaprağı
2 limon

HAMSİ SALAMURA TARİFİ

Hamsileri
temizleyip yıkayın. Kılçıklarını çıkararak bir süzgece atın. Yarım saat
kadar suyu süzülen hamsileri bir kaba koyun. Bir sıra hamsi ve üzerine 2
defne yaprağı, bir sıra kayatuzu şeklinde dizin. Üzerine limonları
sıkıp, kapağını kapatın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
HAMSİ SALAMURA TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  HAMSİ TARİFİ
» HAMSİ TATLISI TARİFİ
» Hamsi Dıblesi Tarifi
» Hamsi Tava Tarifi
» HAMSİ ÇORBASI TARİFİ

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Karadeniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: