Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 HAMSİ KUŞU TARİFİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

HAMSİ KUŞU TARİFİ Empty
MesajKonu: HAMSİ KUŞU TARİFİ   HAMSİ KUŞU TARİFİ Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 6:19 pm

HAMSİ KUŞU TARİFİ Maydonozlu_hamsi_kusu_tarifiMalzemeler
1 kg hamsi balığı
1 adet orta boy soğan
1 demet maydanoz
1 çay fincanı ayçiçek yağı
1 su bardağı un
Yeterince tuz
HAMSİ KUŞU TARİFİ
Balıkları
iyice temizleyip kafalarını koparın, orta kılçıklarını alın. Yıkayıp
süzdükten sonra tuzlayın. Maydanozların saplarını ayırın. Soğanın
kabuğunu çıkarıp ayıklayın. Soğan ve maydanozları çok küçük parçacıklar
haline gelene kadar zırhtan geçirip karıştırın. Fileto çıkardığınız iki
balığın arasına dışarıya taşmayacak şekilde hazırladığınız karışımdan
yerleştirin. Balıkların her iki yüzünü ayçiçek yağına bandırıp una
bulayın. Önceden ısıttığınız ızgarada dört dakika pişirin, sonra da
diğer yüzünü çevirip iki dakika daha pişirin. Afiyet olsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
HAMSİ KUŞU TARİFİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» HAMSİ KUŞU TARİFİ
»  HAMSİ TARİFİ
» HAMSİ SALAMURA TARİFİ
» HAMSİ TATLISI TARİFİ
» Hamsi Dıblesi Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Karadeniz Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: