Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Karabük Kız Teknik ve Meslek Lisesi - Yiyecek Bölümü

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Karabük Kız Teknik ve Meslek Lisesi - Yiyecek Bölümü Empty
MesajKonu: Karabük Kız Teknik ve Meslek Lisesi - Yiyecek Bölümü   Karabük Kız Teknik ve Meslek Lisesi - Yiyecek Bölümü Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 5:08 pm

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI

Karabük Kız Teknik ve Meslek Lisesi - Yiyecek Bölümü Yiyecek1

Yiyecek
İçecek Hizmetleri Alanı bireylere temel bilimleri içeren bilgi ve
beceriler ile özel mesleki bilgi ve becerileri kazandırmanın yanı
sıra,iyi insan ilişkileri ve iletişim kurabilen,teknolojiyi
kullanabilen,alanda kazandığı bilgi ve becerileri kullanarak üretim
yapan ve bunları pazarlayan,alanı ile ilgili sektörün ihtiyaç duyduğu
kalitede hizmet sunabilen,kendi işyerini kurma düşüncelerini faaliyete
geçirmeyi planlayabilen,üreten ve kaliteden sorumlu bireyler
yetiştirmeyi amaçlayan alandır.


Karabük Kız Teknik ve Meslek Lisesi - Yiyecek Bölümü Yiyecek2

Ağırlama gıda teknolojisi alanı kendi arasında beş dala ayrılır

MUTFAK: Çeşitli otel,kurum ve kuruluşların mutfaklarında yetişmiş eleman olarak görev alır.

SERVİS:
Otel, restaurant, lokanta,kafeterya gibi çeşitli kurum ve kuruluşlarda
hazırlanan yiyecek ve içeceklerin servis ilkelerine uygun olarak
müşteriye sunulmasını sağlar.

PASTACILIK:
Pastane , mutfak,araç gereç ve ekipmanlarını kullanarak pastane
ürünlerini hazırlamayı ve süsleme tekniklerini kazandırır.


Karabük Kız Teknik ve Meslek Lisesi - Yiyecek Bölümü Yiyecek3
BAR: Bar hazırlıkları ve düzenini ,hesap alma,hesap takdimi, servis yapma yeterliliklerini kazanır.


HOST
VE HOSTESLİK:Otobüs, tren ve hava yollarında seyahat esnasında
yolcu/müşteri hizmetlerini ve servis hizmetlerini yapma yeterliliklerini
kazandırır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Karabük Kız Teknik ve Meslek Lisesi - Yiyecek Bölümü
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yozgat Kız Meslek Lisesi yiyecek bölümü
» Uşak Kız Teknik ve Meslek Lisesi
» Keşan Kız Teknik ve Meslek Lisesi
» ÜSKÜDAR İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi
» Turizm Meslek Lisesi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Aşçı Okulları :: Aşçı Devlet Okulları-
Buraya geçin: