Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Kereviz Çorbası Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Kereviz Çorbası Tarifi Empty
MesajKonu: Kereviz Çorbası Tarifi   Kereviz Çorbası Tarifi Icon_minitimePtsi Ocak 31, 2011 11:44 pm


Kereviz Çorbası Tarifi 590_500















Malzemeler

3Adet kereviz,

2 Yemek kaşığı limon suyu,

2 Yemek kaşığı tereyağı,

2 Yemek kaşığı silme un,

3 Su bardağı et suyu,

Tuz,karabiber,

3 Sap dereotu


Hazırlanışı


  • Kerevizleri elma gibi soyup yıkayın.
  • İri parçalar halinde doğrayıp limon suyu ve 1 su bardağı kaynar su ile tencerede 10-15 dakika pişirin.
  • Haşlanmış kerevizleri suyu ile birlikte sıcak sıcak rondonun içine koyup karıştırarak püre yapın.
  • Dereotlarını da ekleyip tekrar karıştırın.
  • Boşalan tencerede unu yağ ile kavurun.
  • Et suyunu ısıtın,ılık haldeki et suyunu veya aynı miktar suyu yedirerek kavrulmuş una ekleyin.
  • Tuz,karabiber ve kereviz püresini ekleyip bir taşım kaynatın.
  • Sıcak sıcak servis yapın.





Kereviz Çorbası yemeği tarifi
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Kereviz Çorbası Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kış Çorbası I Tarifi
» Köy Çorbası Tarifi
» Brokoli Çorbası Tarifi
» İşkembe Çorbası I Tarifi
» Mengen Çorbası Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Yerli Yemek Tarifleri :: Çorba Tarifleri-
Buraya geçin: