Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Risotto (Sebzeli İtalyan Pilavı) Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Risotto (Sebzeli İtalyan Pilavı) Tarifi Empty
MesajKonu: Risotto (Sebzeli İtalyan Pilavı) Tarifi   Risotto (Sebzeli İtalyan Pilavı) Tarifi Icon_minitimePaz Ocak 30, 2011 8:10 pm

Malzemeler


  • 400 GR BOLDO PİRİNÇ
  • 50 GR BEYAZ PEYNİR
  • 1 ADET ORTA BOY HAVUÇ
  • YETERİNCE SU
  • 1 ADET ORTA BOY KABAK
  • YETERİNCE TUZ VE KARABİBER
  • 200 GR MANTAR[/size]
  • 1/4 DEMET MAYDONOZ
  • 4 TABLET ET SU[/size]
  • 150 GR KREM KAYMAK
  • 50 GR EKER TEREYAĞ
[ Yapılışı

BİR TAVA ALINARAK, İÇİNE PİRİNÇ, HAVUÇ,
KABAK VE MANTAR ATILIP, KURU ŞEKİLDE SOTE EDİLDİKTEN SONRA İKİ DAKİKA
ATEŞTE KAVRULUR.BAŞKA BİR KAPTA SU VE ET SU TABLETLERİ KARIŞTIRILARAK
KAYNATILIR. SONRA KAYNAMIŞ SU KEPÇE YARDIMIYLA , PİRİNCLERİN BULUNDUĞU
KABA DÖKÜLÜR. SUYUNU ÇEKTİKCE SU İLAVE EDİLİR. HAFİF PİŞMEYE BAŞLADIĞI
ZAMAN MAYDONOZ İLAVE EDİLİR PİŞTİKTEN SONRA ÜZERİNE RENDELENMİŞ BEYAZ
PEYNİR DÖKÜLEREK SERVİSE SUNULUR.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Risotto (Sebzeli İtalyan Pilavı) Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İTALYAN PİLAVI Tarifi
» Milano Usulü Risotto Tarifi
» Enginarlı Risotto Tarifi
» RISOTTO DI MARE tarifi
» DENİZ MAHSULLÜ RİSOTTO Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: İtalyan Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: