Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 Milano Usulü Risotto Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

Milano Usulü Risotto Tarifi Empty
MesajKonu: Milano Usulü Risotto Tarifi   Milano Usulü Risotto Tarifi Icon_minitimeÇarş. Şub. 16, 2011 2:31 pm

2 demet roka

1 litre sebze suyu

1 çay kaşığı safran

100 ml. krema

60 gr. arpacık soğan

3 diş sarımsak

50 gr. tereyağı

300 gr. pirinç

200 gr. bezelye içi

60 ml. zeytinyağı

600 gr. kuzu bonfile

50 gr. rende parmesan

30 ml. sirke

tuz

karabiber



Rolakaları yıkayın, sebze suyunu krema ve safranla kaynatın, sıcak tutun, soağn ve sarımsakları küçük doğrayın. 20 gr. tereyağını tencerede eritin, soğanı,
sarımsağı ve pirinci katarak kavurun, sebze suyunun üçte birini
ekleyerek susyu uçana kadar pişirin, suyu uçunca kalan sıcak sebze
suyunu da azar azar katarak suyunu uçurun, bezelyeyi ekleyin. Etlere tuz ve karabiber ekleyin, 30 ml. zeytinyağında kızartın. Risottaya 30 gr. tereyağı ve peyniri ekleyin tuz ve karabiber katın. Sirkeyi sirke, zeytinyağı, tuz ve biberle çırpın, rokayla karıştırın, etleri, risotto ve salat ile beraber servis edin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
Milano Usulü Risotto Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» RISOTTO (Milano Usulü) Tarifi
» MİLANO USULÜ MAKARNA Tarifi
» Osso Buco ala Milanese (Milano usulü incik) Tarifi
» DENİZ MAHSULLÜ RİSOTTO Tarifi
» RISOTTO DI MARE tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: İtalyan Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: