Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav


 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

,

http://koxpcu.yetkinforum.com/f175-game-of-war-fire-age

 

 İTALYAN PİLAVI Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Aşçı
Admin
Aşçı


Mesaj Sayısı : 2102
Kayıt tarihi : 25/01/11

İTALYAN PİLAVI Tarifi Empty
MesajKonu: İTALYAN PİLAVI Tarifi   İTALYAN PİLAVI Tarifi Icon_minitimeÇarş. Şub. 16, 2011 1:16 pm

2 su bardağı pirinç

3 çorba kaşığı yağ

1/2 pişmiş tavuk

yarım pişmiş tavuk ciğeri

3 çorba kaşığı bezelye

4 bardak etsuyu ya da su

4 dilim dil

tuz

karabiber



Pilavı bir yanda pişerirken, pişmiş tavuk eti, pişmiş tavuk ciğeri ve ıslanmış dil, çok küçük parçalara doğranır. 1 çorba kaşığı kadar yağ ile tavada önce ciğer börttürülür. Arkasından tavuk ve ciğer
atılarak sote yapılır. Tuz ve karabiberi de ilâve ederek karıştırılır
ve pilâva konulur. Bezelye de servis yapılan tabağın üzerine gezdirilir.
Domates salçasını servis kaşığı ile en üste dökmek veya bir tabakta
isteyenler için hazır tutmak gereklidir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://asci.forum.st
 
İTALYAN PİLAVI Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Risotto (Sebzeli İtalyan Pilavı) Tarifi
» BAHAR PİLAVI tarifi
» İTALYAN SALATASI Tarifi
» İtalyan Sandviçi Tarifi
» İTALYAN BÖREĞİ Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Aşçı Forum ,Yemek Tarifi ,Tatlı Tarifleri,Pasta Tarifleri,Gastronomi,Yemek Forum,iş arayan,Pilav :: Dünya Global Mutfak :: İtalyan Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: